Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- رییس پلیس امنیت فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه اراذل و اوباشی که در فضای مجازی برای هم کری خوانی دارند و حریف می‌طلبند شناسایی شده و با آن‌ها برخورد قانونی صورت می‌گیرد، گفت: طرح‌های پلیس امنیت در همه تفرجگاه‌ها، سفره خانه‌ها و باشگاه‌های بدن سازی اجرا می‌شود.

رییس پلیس امنیت فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با تشریح برنامه‌های این پلیس همزمان با آغاز فصل تابستان، گفت: طرح‌های پلیس امنیت تعطیلی بردار نیست و در همه محله‌های پایتخت دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه سن اراذل و اوباش پایین آمده و از این رو تلاش پلیس برای پیشگیری از وقوع جرم بوده و اطلاع‌رسانی خانواده‌ها در دستور کار است. پلیس پیشگیری طرح‌های ارشادی را در دستور کار دارد که با استفاده از این طرح‌ها آگاهی بخشی در بین خانواده‌ها بیشتر خواهد شد.

سردار علیرضا لطفی ادامه داد: با اجرای طرح‌های مستمر در حال حاضر هیچ کدام از اراذل و اوباش سطح یک و دو که دارای پرونده اند، هیچ گونه فعالیتی ندارند چرا که همه تحرکات آن‌ها زیر ذره بین است و در صورت مشاهده هر گونه قانون شکنی، با این افراد برخورد می‌شود.

رییس پلیس امنیت پایتخت تصریح کرد: اجرای طرح‌های مستمر امنیت محله محور در همه محله‌های پایتخت ادامه دارد.

سردار لطفی با اشاره به اینکه پلیس به هیچ وجه مخالف شادی و حضور خانواده‌ها و جوانان در تفرجگاه‌ها نیست، افزود: برقراری امنیت، وظیفه پلیس و مطالبه به حق شهروندان است. پلیس بر اساس وظیفه ذاتی و قانونی که دارد با هر گونه هنجارشکنی و بی نظمی برخورد می‌کند؛ لذا با دستور فرمانده انتظامی تهران بزرگ، ماموران پلیس همزمان با آغاز فصل تابستان با حضور در پارک‌ها و تفرجگاه‌ها تا پایان حضور شهروندان حاضر خواهند بود و با هر گونه بی نظمی، مزاحمت برای نوامیس، عربده کشی، حریف طلبی و ... برخورد خواهند کرد.

رییس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه اراذل و اوباش باید بدانند که اگر بخواهند در فضای مجازی کاری انجام داده و قدرت‌نمایی کنند، پلیس همانند فضای واقعی قطعا با آن‌ها برخورد می‌کند، گفت: پس از قتل یکی از اراذل معروف تهران، دو تن از اراذل و اوباش جنوب تهران با انتشار تصاویر خود در شبکه اینستاگرام و پخش کلیپ در فضای مجازی اقدام به کری خوانی و تهدید با ادعای هواداری از مقتول کردند. بررسی‌های پلیسی نشان می‌داد که هر دو متهم با اعلام قرار دعوا قصد شاخ و شانه کشیدن برای یکدیگر را داشتند که با همکاری به جای پلیس فتا و همیاری مستمر دستگاه قضایی با پلیس امنیت محل اختفای هر دو اراذل و اوباش در تهران شناسایی شد و هر دو نفر که چندین بار اقدام به تهدید و کری خوانی برای یکدیگر کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

وی تصریح کرد: اجتماع اراذل و اوباش در همه مناطق تهران گزارش می‌شود. طرح‌های پلیس امنیت از شمالی ترین نقطه تهران تا جنوبی‌ترین نقطه پایتخت ادامه دارد، اما با توجه به آمار تماس‌های شهرندان با پلیس ۱۱۰ ، تعداد عملیات‌ها و اجرای طرح‌های دستگیری اراذل و اوباش در مناطق مرکزی تهران بیشتر است.

سردار لطفی درباره افرادی که در فضای مجازی اقدام به رجزخوانی و کُری خوانی می‌کنند و به اصطلاح دنبال حریف برای دعوا می‌گردند، گفت: این افراد با توجه به شرایط سنی که دارند، اکثرا بین ۱۸ تا ۳۰ سال سن دارند و بدون سابقه کیفری هستند و فقط برای جلب توجه و بزرگ نمایی اقدام به چنین کارهایی می‌کنند. بررسی‌های پلیسی همکارانم نشان می‌دهد که این افراد بعضا بدون اطلاع خوانواده هایشان اقدام به چنین کارهایی می‌کنند. ما با همکاری همکارانمان در پلیس فتا این افراد را شناسایی کرده‌ایم و به آن‌ها تذکر نیز داده‌ایم.

رییس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر برخورد پلیس با افرادی که در فضای مجازی اقدام به فحاشی کرده و قدرت‌نمایی می‌کنند، خاطرنشان کرد: پلیس در گذشته نیز با افرادی که در فضای مجازی اقدام به فحاشی و قدرت‌نمایی کرده بودند،  برخورد کرده بود. اراذل و اوباش باید بدانند که اگر بخواهند در فضای مجازی کاری انجام داده و قدرت‌نمایی کنند، پلیس همانند فضای واقعی قطعا با آن‌ها برخورد می‌کند.

سردار لطفی خاطر نشان کرد:خوشختانه با اجرای طرح‌های مستمر پلیس هیچ کدام از اراذل و اوباش سطح یک و دو دیگر تحرکی انجام نمی‌دهند. چون این افراد می‌دانند که پلیس در بحث امنیت هیچ گونه چشم پوشی و رافتی ندارد و در صورت ایجاد مزاحمت و یا از سر گیری تخلفات، با اشد مجازات و سخت ترین برخوردها رو به رو خواهند شد.

وی تصریح کرد: براساس دو فاکتور مهم یعنی کنترل‌های پلیس و تماس‌های مردمی طرح‌هایمان را اجرا می‌کنیم. هر گونه تماس و اطلاع رسانی از سوی شهروندان با دقت از سوی همکارانم مورد بررسی‌های پلیسی قرار می‌گیرد. شماره تماس ۱۱۰ پل ارتباطی پلیس در همه رده‌های تخصصی با شهروندان است. هر گونه تجمع، متلک گویی، عربده کشی، ایجاد مزاحمت برای شهروندان و نوامیس از جمله خط قرمزهای پلیس محسوب می‌شود که شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده این موارد با سامانه پلیس ۱۱۰ تماس برقرار کرده و گزارشات خود را اعلام کنند و یقین داشته باشند که همه گزارش‌های آن‌ها در اسرع وقت مورد بررسی‌های پلیسی ویژه قرار خواهد گرفت.

رییس پلیس امنیت فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: در حقیقت پس از تماس‌های مردمی در این زمینه بررسی‌های لازم را انجام می‌دهیم و در صورتی که صحت خبر اعلام شود، قطعا اقدام خواهیم کرد، اما متاسفانه در مناطق مرکزی تهران تعداد عملیات‌ها و اجرای طرح‌های دستگیری اراذل و اوباش به جهت شرایط خاصی که دارند، بیشتر است. البته در مناطق حاشیه‌نشین نیز طرح‌ها اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: علاوه بر فضای سفره خانه‌ها باشگاه‌های ورزشی و پارک‌ها، فضای مجازی نیز تحت رصد ماموران پلیس امنیت قرار گرفته و نسبت به شناسایی متهمان و اراذل و اوباشی که اقدام به کری خوانی برای هم می‌کنند نیز اقدامات لازم پلیسی و قضایی انجام می‌شود.

رییس پلیس امنیت تهران بزرگ در پایان با تشکر از همکاری با و صمیمانه دادسرای امنیت با ماموران پلیس، ادامه داد: از همکاری دستگاه قضا به ویژه رییس دادسرای امنیت که در تمام طول شبانه روز و بدون تعطیلی نسبت به صدور احکام قضایی اقدام کرده و یاور ماموران پلیس در اجرای طرح‌های پلیسی و ضربتی هستند، تشکر و قدردانی می‌کنم. این سطح از همکاری نشان می‌دهد که دستگاه قضا حساسیت ویژه‌ای برای برقراری نظم و امنیت دارد و همیشه به پلیس در اجرای طرح‌ها کمک می‌کند.

میزان

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۶۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی

سردار وحید مجید دراین‌باره گفت: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ و در راستای پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در این راستا  ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص  رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند. بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچگونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... را به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی؛ از کاربران خواست تا ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عامل تیراندازی در منطقه فرحزاد تهران دستگیر شد
  • دستگیری عامل تیراندازی در فرحزاد
  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • دستگیری عامل تیرندازی در منطقه فرحزاد تهران
  • دستگیری عامل تیراندازی در منطقه فرحزاد تهران
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • دستگیری ۶ نفر از عوامل نزاع و درگیری در ارومیه